Deze trainingen zijn méér dan een gewone basiscursus voor beginners. Kleinere groep, meer persoonlijke aandacht, rustiger opbouw, persoonlijk trainingsadvies, meer toelichting na afloop van de training over thema´s zoals ademhaling en dergelijke.

Tob jij met je uiterlijk of een slechte conditie? Voel je je wel eens onzeker, heb je last van wisselende stemmingen, faalangst of heb je andere stress- gerelateerde klachten? Hardlopen heeft hierop een bewezen positief effect!
Of……heb je zin om (weer) te gaan hardlopen, en wil je een gedegen technische basis leggen, zodat je minder kans hebt op blessures? 
Dan is deze training voor jou bedoeld! Kom 6 weken meetrainen in een kleine groep en ontdek hoe plezierig en gezond hardlopen ook voor jou is.

Op 16 maart is een open les.
Deze open les is voor het grootste deel informatief, maar er is ook een praktisch gedeelte waarbij we een indruk geven van onze manier van trainen. Daarvoor heb je niet meer nodig dan een paar sportieve schoenen (niet een hele sportoutfit of echte hardloopschoenen).

Meer info en aanmelden via deze link.

Categorieën: NieuwsUncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *