Na het succesvolle halve marathon traject van afgelopen najaar “Doetinchem”, willen we vanaf januari weer een nieuwe trainingsgroep voor een halve van Vorden starten. De extra trainingen beginnen de 1e week van januari 2018. Het traject loopt tot 4 maart 2018 (halve van Vorden).
Voor 14 leden (huidige aanmeldingen) wordt het traject nog verlengd tot begin april. Zij kiezen voor het doortrainen naar de hele marathon Rotterdam.
Een trainingsweek in deze periode bestaat uit: het reguliere trainingsmoment dat je nu ook al volgt + een training die je zelf thuis moet doen (volgens een specifiek schema) + een extra trainingsmoment op de zaterdagmiddag vanaf de Radstake van 13.00 tot ca. 15.00 uur, hier doen we dan de lange duurlopen.
Tijdens dit traject gaan we ook samen naar enkele voorbereidingswedstrijden. In januari en februari dien je voldoende tijd vrij te maken voor dit gezamenlijk traject.  Zaterdagmiddag 9 december is er een informatiebijeenkomst om 13.00 uur bij de Radstake in Varsseveld. Het is wenselijk om hierbij aanwezig te zijn. We gaan dan eerst een rustige duurloop doen van ca. 1 uur en daarna onder het genot van een kop koffie of thee volgt nadere informatie en de mogelijkheid voor het stellen van vragen.
Aanmelden voor deze informatiemiddag of meteen aanmelden voor de halve marathon kan het beste via de mail naar henk@lg-zandloper.nl
Aanmeldingen graag voor zaterdag 2 december. Als je onzeker bent of dit iets voor jou is, overleg dan vooraf even met de trainer.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *