Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsloop Aalten

27 april 2018-11:15 - 14:30

Het feestelijk versierde centrum van Aalten vormt op donderdag 27 april a.s. wederom het decor voor de 5e editie van de OWM-Koningsloop. De organisatie is in handen van AVA`70 en de SAP (Stichting Aalten Promotie). De wedstrijd is populair bij de plaatselijke jeugd, maar ook Aaltense- en regionale lopers en loopsters nemen graag deel aan de run op Koningsdag.
Het parcours van de Koningsloop slingert door de dorpskern van Aalten, met start en finish op de vernieuwde Markt. De deelnemers treffen onderweg heuveltjes, klinkers, vals plat en het nodige bochtenwerk, alvorens ze de prachtig ingerichte Markt bereiken. Het talrijke publiek bij de finish zorgt voor een geweldige ontvangst van de moegestreden atleten.

5 km: Start om 12.05 uur: Prestatieloop 5 kilometer (6 rondjes)
Inschrijfgeld:  € 5,00

De voorinschrijving voor de 5e Koningsloop is vanaf heden geopend. Op de site van AVA`70, www.ava70.nl, staat de aankondiging van de wedstrijd, met een linkje naar de inschrijving. Het betalen van het inschrijfgeld geschiedt bij het afhalen op de wedstrijddag zelf, op de Markt. Ook op de wedstrijddag zelf, 27 april, kan er worden ingeschreven bij het wedstrijdsecretariaat op de Markt in Aalten, vanaf 10.30 uur. De organisatie verzoekt lopers en loopsters die willen deelnemen, gebruik te maken van de mogelijkheid van voorinschrijving.
Uiteraard kan elke deelnemer volop genieten van de gratis aanmoedigingen en het applaus van het talrijke publiek en bovendien ligt er bij de finish voor elke deelnemer een medaille klaar!

Gegevens

Datum:
27 april 2018
Tijd:
11:15 - 14:30
Site:
http://my1.raceresult.com/94288/info?lang=nl

Organisator

AVA 70
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Markt Aalten
Markt
Aalten, Nederland
+ Google Maps

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *