Denise van der Donk

Mijn naam is Denise van der Donk en sinds mei 2014 ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent.  In 2014 ben ik in contact gekomen met Henk Mengers en zodoende verzorgen wij samen Leefstijlrunning in Lievelde. Een prettige en gemoedelijke samenwerking!

Na in 2010 - 2012 zelf een depressie te hebben meegemaakt kreeg ik de kans om via een re-integratie-traject bovenstaande opleiding te mogen volgen. Waarom “Ik kan het aan!”? Een toepasselijke naam, omdat ik deze spreuk regelmatig tegen mijzelf heb gezegd in periodes dat ik het moeilijk had. Het gaf en geeft me nog steeds steun en vertrouwen. Sindsdien is gezonde voeding en sport in combinatie met de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap niet meer weg te denken uit mijn leven. Deze kennis en ervaring deel ik dan ook graag met mensen, onder andere tijdens Leefstijlrunning, daar waar Henk en ik elkaar versterken.

Leefstijlrunning Lievelde biedt de deelnemers de mogelijkheid om gebruik te maken van een eenmalig persoonlijk meet- en weegmoment, inclusief voedingsadvies. Om een helder beeld te krijgen van de algehele leefstijl bezoek ik de mensen aan huis. De combinatie van hardlopen en persoonlijk voedingsadvies maakt dat mensen na 6 weken zich al veel fitter en energieker voelen, er plezier in krijgen en dit weten te behouden. Ook tijdens het 2e blok vindt er vanzelfsprekend een persoonlijk meet -en weegmoment plaats.

 

Contact

Heb je behoefte aan meer informatie omtrent Leefstijlrunning Lievelde, persoonlijk voedingsadvies of heb je bijvoorbeeld interesse in een zwemclinic? Neem contact op!

Winterswijkseweg 36
7141 DP Groenlo
06-13035818
ikkanhetaan@gmail.com
www.ikkanhetaan.nl

Ik kan het aan! is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en daardoor wordt het voedingsadvies geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket van een aantal zorgverzekeraars. Meer informatie lees je op www.gewichtsconsulenten.nl

Werkwijze Ik kan het aan!

Een dieet helpt je wellicht om (tijdelijk) gewicht te verliezen, maar helpt je niet op weg naar een gezond en verantwoord voedingspatroon. Om dat wel te kunnen bereiken, dus om op langer termijn op gewicht te blijven en/of gezond te blijven eten, kijk ik samen met jou naar het huidige eet- en beweegpatroon en zaken die je blijvend kunt veranderen. Hiermee werk ik volgens de richtlijnen van de Gezondheidsraad ( Schijf van Vijf). Regelmatig volg ik bijscholingen om mijzelf te kunnen professionaliseren op het gebied van voeding en vitaliteit, zoals bijvoorbeeld Voeding, stemming & emotie, Slanker door slapen, Functional training en Sport & voeding. Mijn kracht ligt in het verder kijken dan alleen het (huidige) eet- en beweegpatroon en de oorzaak proberen te achterhalen. Door eigen ervaring, vele enthousiasme, een luisterend oor en empathisch vermogen.

Triatlon en zwemclinics

 

Mijn grootste hobby’s zijn hardlopen en triathlon en zodoende geef ik zelf in de zomerperiode ook zwemclinics in het open water ter voorbereiding op een 1/8e of 1/4e triathlon (Aalten /Eibergen) waar ook voedingsadvies onderdeel van is. Zelf loop ik ook regelmatig wedstrijden, waarbij de 15 km en de 21,1 km mijn voorkeur hebben. Het gezamenlijk naar een doel toe trainen en naar wedstrijden toe gaan vind ik erg fijn.
Ook mijn man Rob is betrokken bij Loopgroep Zandloper. Hij, assisteert Henk tijdens de training op woensdagavond in Lievelde.