Anita Eeltink

Anita geeft samen met Henk Leefstijlrunning en Techniektraining aan ervaren lopers. Daarnaast helpt zij mensen hun mentale conditie te herstellen en te behouden met behulp van Emotional Freedom Techniques.

Zit je niet lekker in je vel? Last van je verleden, angstig of bekend met emotie-eten? EFT is een praktische oplossing voor diverse hulpvragen.Toenemend wetenschappelijk onderzoek bevestigt dit. “Praten helpt, maar lost niet alles op. Met EFT viel er een last van mijn schouders”, hoort Anita vaak. Zij begeleidt waar nodig en leert haar cliënten deze methode, zodat zij die ook bij zichzelf kunnen toepassen.
En....EFT is zelfs in te zetten bij het verbeteren van sportprestaties of het leren omgaan met wedstrijdstress. Dus wie weet heb jij er ook wat aan. Je bent welkom bij Anita voor een vrijblijvende kennismaking.

Anita loopt vooral voor haar plezier en ontspanning, maar af en toe houdt ze ook van een wedstrijdje. Niet voor de prijzen, maar om haar eigen grenzen op te zoeken. Hardlopen helpt haar vooral om haar hoofd leeg te maken in drukke tijden. 

Contact

Akkermateweg 10
7122 LG Aalten
06-55908560
info@eft-aalten.nl
www.eft-aalten.nl